tiistai 16. joulukuuta 2008

Opiskeltu on... entä opittu?


Nyt on tullut vietettyä kaksi päivää kurssilla. Tässä maailman ajassa se on mukavaa, että työnantaja panostaa minuun ja lähettää maksulliselle kurssille. Voisi kuvitella sen turvaavan työtä ainakin kevääseen saakka kunnes kurssi loppuu. Ja eiköhän sen jälkeenkin, pitäähän nämä kansainvälistymisopit ottaa käyttöön. Mutta kyllä se aina on aika väsyttävää kun on jossain missä tulee paljon uutta asiaa ja koko ajan pitää olla skarppina kuuntelemassa ja omaksumassa tietoa. Toivottavasti jotain jäi myös itämään jonnekin tuonne takaraivoon.


Iltapäivällä pääsi jo ajatus harhautumaan hieman omiinkin asioihin... Olen saanut ainakin omasta mielestäni loistavan idean käsityöstä jota voisi jalostaa myyntiin saakka. Katsotaan nyt saanko tuotekehiteltyä siitä sellaisen, että se täyttää omat laatukriteerini jotta voin sitä kaupata muillekin. Kyseinen tavara kun on tarkoitettu käyttöön ja pitkään sellaiseen niin en halua että se ei sitä sitten kestä. Ja miten näille teille ajatus harhautui? Kurssilla puhutaan kaupankäynnistä ja bisnesstrategioista :)


Kotona ei sitten ole kovin ehtinyt tuouhuamaankaan. Jouduin luovuttamaan ja ostamaan valmiit joulukortit kun en niitä vielä sunnuntainakaan ollut askarrellut. Ja silti nyt jo huomasin että muutama jäi sittenkin laittamatta. Ehkä ensi vuonna?


Tämä tekstin tuottaminen tänne niin että se olisi ymmärrettävää vielä poistuttuaan aivoistani (tai pienistä harmaista soluistani kuten monsieur Hercule Poirot sanoisi) on osoittautunut yllättävän haastavaksi. Tajunnanvirta tekniikalla tuotettu teksti ei kovin kummoisia hurraahuutoja saa allekirjoittaneessa aikaan. Kadehtien luen siskoni hauskoja ja tapahtumarikkaita juttuja. Hyvä että edes jollain on sana hallussa. Viimeksi naureskelin kun joululahjaksi toivomani kahvi on aiheuttanut stressiä vaikka itse kuvittelin että sehän on helppo rasti ;)


Ei kommentteja: