tiistai 9. joulukuuta 2008

Lehtiä, lehtiä... ihan kuin syksyllä?

Jos ei ole vielä aikaisemmin tullut tunnustettua niin tässä taloudessa asuu kaksi varsinaista hamsteria. Kaikkea tuntuu jotenkin vain kertyvän. Eihän sitä voi pois heittää kun jos vaikka tarvitsee myöhemmin. Itsekin olen kyllä tunnustanut, että siinä vaiheessa kun jotain tarvitsee ei muista sitä omistavansa ja vaikka muistaa niin ei löydä. Tiedä sitten olisiko oikea vaihtoehto karsia raakalla kädellä vai paremmat säilytystilat...? Haaveilin kyllä isosta komeasta kaapista päivänä muutamana muttei ole sellaista nurkkaa minne se sopisi. Mitenhän Vilijonkka ja muut jotka muuttavat maasta toiseen ratkaisevat nämä tavarapulmat? Maapallon toiselle laidalle lähtiessä ei varmaankaan kukaan ota mukaansa lehden vuosikertaa (tai vajaata sellaista) vuodelta 2002.

Niin, lehtiä. Raivasin juuri tuossa seinän viereen kertyneitä lehtinippujamme ja siinä oli valehtelematta kolmentoista eri lehden vuosikertoja (kyllä, monikossa) sekä sekalainen kasa irtonumeroita erilaisista lehdistä. Itselläni sisustusta ja rakentamista, miehellä tekniikka/hifi/digi lehtiä. En oikein osaa sanoa tuleeko noita ikinä luettua uudelleen eli kannattaako siis säilyttääkään. Toisaalta voisin opetella tekemään leikekirjoja kivoista kuvista ja heittää loput paperinkeräykseen tai antaa eteenpäin jos joku vielä on kiinnostunut vanhoista lehdistä.

Mutta ei täällä sentään ihan kaaosta kaikki ole. Muru naputteli keittiön ja takkahuoneen lattialistat kiinni ja takassa roihuaa tuli. Onpa mukavan näköistä. Ja toistaiseksi en ole kastellut liikaa tai liian vähän amaryllistä jonka kuopiolaiset toivat toissa viikonloppuna lahjaksi sillä se kukkii komeasti.



Ei kommentteja: