tiistai 2. joulukuuta 2008

Hei hulinaa...



Sellaista kai se tahtoo olla näin joulukuussa, kiirettä itse kullakin. Vaikka minulla ei pitäisi olla mitään hätää, kaikki joululahjatkin ostettuna. Tänään ostin viimeisen, se on minulle ja murulle yhteinen joululahja, kun emme ostele toisillemme mitään. Mitäpä sitä, kun ei mitään erikoista ole mielen päällä kummallakaan. Yhteinen lahja on Monopoli -peli eli tiedossa kahdenkeskeisiä pelihetkiä ainakin aattona, toivottavasti jatkossakin.


Viikonloppu vilahti kun meillä oli vieraita Kuopiosta. Kummipoika perheineen kävi kylästelemässä. Lauantaina käytiin kummipojan kanssa kävelyttämässä lainakoiraa (anopin) ja katselemassa maisemia. Täkäläinen joki on aika ruskeavetinen, mutta hauskan näköiset olivat silti jäniksen jäljet jäällä. Ja jonkun hassun kiepinkin se oli tehnyt. Näyttää ihankuin villisika nousisi avannosta :)






Sisko jo ehti omassa blogissaan vihjaista että täällä on hiljaista. Mutta ei passaa ahnehtia näin alkuun ettei iske ahdistus ja kyllästys... Jospa sitä kerran viikkoon edes saisi jotain uutta tänne. Ja onhan tästä ollut jo konkreettista hyötyäkin. Lauantainakin tuli otettua lenkille kamera mukaan ja vieläpä sain ne kuvat kamerasta koneelle suht joutuisaan. Yleensä kun niitä tahtoo kertyä muistikortti täyteen ennenkuin ne saa siirrettyä talteen. Kuvailin myös keittiön uusia jouluverhoja äitille, mutta niissä kuvissa on sen verran sotkuista noin muuten, että pitänee ottaa siistimpänä päivänä sellaisia julkaisukelpoisia kuvia.
Muuten täällä onkin aika tavallista. Laiskotuttaa, mikä osittain johtuu myös nuhasta. Kävin tänään lääkärilläkin näyttäytymässä kun tuntuu ettei tämä lopukaan. Mutta ei mitään hälyttävää. Sain vähän allergialääkettä ja nenäsumutetta niin jospa niillä saataisiin tämä tukkoinen olo helpottamaan. Sairaslomaakin sain mutta töissä on sen verran haipakkaa, että en viitsi olla pois kun ei kuitenkaan ole pää kainalossa. Nyt kun lähtisi hyvissä ajoin tästä nukkumaan niin jaksaa huomenna. Vaikka mieleni tekisi kyllä vielä paria blogia kurkata ennen sitä.... ;) Liivian Pariisin kuulumisetkin ovat vielä pintapuolisella silmäilyllä. Tässäpä näitä tulee samalla linkiteltyä mukaan lempiblogejani. Tarkoitus olisi kyllä koota niitä tuohon sivupalkkiinkin, ihan itsellekin muistiin. Liivian blogi on muuten yksi niistä jota seuraan säännöllisesti ja josta sain kipinän itsekin kirjoitella. Toivottavasti myös kuvauskärpänen saa tästä voimia kun ihastelee toisten kauniita kuvia.

Ei kommentteja: