lauantai 6. joulukuuta 2008

Itsenäisyyspäivän tunnustus







Minä en ole ikinä nähnyt 'Tuntematonta sotilasta'. Vaikka se joka vuosi tulee televisiosta. Olen kyllä nähnyt pätkän sieltä täältä mutten ole katsonut koko elokuvaa. Vaikka muuten pidän elokuvien katsomisesta oikein paljon niin jostain syystä tätä ei ole tullut katsottua. Ja nytkin se menee tuolla taustalla eli epäilen etten näe sitä kunnolla tänäkään vuonna.

Itsenäisyyspäivää ei muutenkaan tule tänä vuonna juhlistettua sen kummemmin, päivä on mennyt toipuessa eilisistä pikkujouluista ja herkkuja napostellessa. Toisaalta hyvä ottaa välillä rennostikin kun koko vuosi on tämän remontin kanssa ollut sellaista hullunmyllyä. Mutta nyt se alkaa olla tältä osin valmis ja voi nauttia kauniista kodista. Kesällä sitten taas jatketaan. Haaveena olisi saada parveke tai ainakin uusi vesikatto ja piha on vihdoin laitettava ojennukseen.



Lautasella on yksi minun monista joulukalentereistani :) Ostin nuo numerotuikut viime joulun jälkeen Stockmannilta. En kuitenkaan raaski polttaa sitä oikeaa numeroa vaan laitan sen talteen ja poltan sen tilalla tavallisen valkoisen tuikun. Näin voin taas ensi vuonna kaivella kynttilät esiin. Muina kalentereina meillä on pari raaputettavaa kalenteria joista voi haaveilla suuria voittoja sekä Kalevan kuvakalenteri. Se on mukava kun se on sellainen että kun avaa luukun niin sieltä alta tulee osa sitä samaa kuvaa mutta se muuttaa kokonaisuutta pikkuisen.

Ei kommentteja: