keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

terveisiä nimimerkiltä "Viimetinka on paras aika tehdä asioita"

Näyttää huhtikuukin olevan jo lähellä loppua ja minusta ei ole kuulunut mitään. Aika ja voimat menevät töissä käymiseen. Onneksi on kuitenkin pieniä opiskelusuunnitelmia tahi haaveita jotka piristävät. Niistä lisää myöhemmin kunhan saan jotain konkreettista aikaan. Olen käynyt myös ammatinvalintapsykologilla joka kyllä viimeksi totesi että me ei välttämättä keksitä mikä minusta tulee... Eli toivoton tapaus ;) No, vielä ei ole heitetty kirvestä kaivoon senkään osalta.

Muru on onneksi meillä se aikaan saavampi osapuoli ja on puuhastellut kaikenlaista. Listoitti myös portaikon ikkunan. Siinä välissä otin sitten ja vihdoin pesin sen ja viriteltiin ikkunan väliin häälahjaksi kummipojaltani saamamme lasitaulu. Se on kuin tehty tuohon ja ilahduttaa aina ohi kulkiessa.

Kamerasta löytyi myös mökkisaunan ikkunan läpi maaliskuussa otettu kuva ;) Vähän on siis ollut hiljaiseloa näiden koneiden kanssa.


Nyt kuitenkin iltakahvi kutsuu. Yritän kuulostella useammin taas jatkossa. Jospa sitä jotain mielenkiintoista saisi aikaan.

Ei kommentteja: