sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Pääsykoetehtävä, osa 2

Nyt on sitten piirustelukin saatu valmiiksi. Tähän en ole ollenkaan niin tyytyväinen kuin askarteluni tulokseen.



Piirsin ensin yhden kuvan mutta se oli vain kaunis maisema eikä liittynyt mitenkään muuhun tehtävääni. Eipä kyllä tämäkään muuten kuin että tuon teltan tuonne piirsin. Täytyy tunnustaa että koska tämä piirtäminen ei oikein ole mielipuuhaani niin ei ole tullut mietittyä miten kaunis maisema sopii kokonaisuuteen.

Nyt vain pakkaan koko komeuden laatikkoon niin että se kestää postissa. Ja täytän sen varsinaisen hakulomakkeen netissä. Sitten vain odotellaan kuin käy.

Tänään on ollut toinen ihanan lämmin päivä. Koska muru on työnsä puolesta jo aina ulkona ja sahasi eilen koko päivän halkoja, niin ymmärrettävästi ei ollut oikein innoissaan lähdössä minun kanssani ulkoilemaan. Joten eipä ole tullut itsekkään muuta oltua ulkona kuin vähän pyörinyt ympyrää tuossa pihalla. Käytiin tuttavien luona kylässä ja siinä oltiin hetki pihalla kun lapset leikkivät. Siellä S selitti kuinka siskonsa saa nyt kaksoset, kun olivat olleet hoidossa ensimmäistä kertaa, mutta samalla stressin lauettua myös luonnollisesti. Sanoi vielä ettei ole heille viitsinyt aikaisemmin lastenvaatteita tyrkyttää kun voi olla arka aihe. Me sitten kimpassa siinä nyökkäiltiin että niinpä niin, kivaa kun onnisti. Vaikka turhaanhan minä tässä jupisen, alle vuosi vasta yritetty ja viimeaikainen työstressi on varmistanut ettei ole oikein kannattanut edes toivoa onnistuvansa. Mutta kärsimättömällä on odottamattoman aika pitkä.

Ei kommentteja: