lauantai 5. helmikuuta 2011

shoppailua naisen logiikalla

Kävin keskiviikkona Kokkolassa ja toki kun käy jossain kauempana, niin kaupoissa pitää pyörähtää. Vaikka opiskelija/remontoija budjetilla siihen ei todellakaan olisi varaa. Edes katseluun :) Mutta tällä kertaa en ostanutkaan vain yhtä paitaa vaan peräti kolme. Syynä moiseen hurvitteluun on tämä pettämätön naisen logiikka. Ois:lla oli kaunis pusero tarjouksessa puoleen hintaan. Kyseisiä puseroita oli kolmea eri väriä ja kun en osannut päättää niin sovitin kaikkia värejä. Viedessäni puseroita takaisinpäin huomasin, että kyseisen merkin vaatteita ostettaessa saa kolmannen ilmaiseksi. Joten järkeilin, että saan kolme puseroa yhden normaalin hinnalla ja otin kaikki. Mutta eivätkö olekin kauniita...


Kyseessä on ruotsalainen vaatemerkki Rut m.fl. jonka olemassaolosta en ollut tiennytkään. (Johtuneeko sitten siitä ettei viime aikoina ole tullut paljon shoppailtua...) Katsastaessani merkkiä netistä huomasin etteivät mitkään tuon merkin vaatteet ole kovin kalliita. Esimerkiksi Bubbleroomissa ja Nellyllä löytyy näitä vaikka kuin ja hinnat ovat kohtuulliset.

Kokkolassa saakka tuli käytyä haastattelussa lehteen. Kirjoitan ystäväni kanssa kerran kuussa kolumnia lehteen sisustuksesta ja halusivat tehdä meistä pienen esittelyjutun ennen ensimmäisen kolumnin julkaisua. Jännityksellä odotan jotta posti toisi oman kappaleeni tänne Oulun kupeeseen.

Meillä muru tietää millä tämän tytön saa hymyilemään. Vai mitä muuta voisi tehdä kun keittiön pöydällä päivää piristää kauniit tulppaanit :)

1 kommentti:

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Joskus on ihan viisasta hankkia samaa vaatetta/kenkää eri väreissä, jos malli on hyvä.

Itselläni on nyt neljät ballerinat (miltei) samaa mallia, löysin matkalla viime kesänä täydellisesti istuvat ballerinat, joilla jaksoi kävellä kilometrin toisensa jälkeen. Ostin veilä toisetkin matka lopuksi ja nyt tilasin Australiasta vielä kaksi paria, kun olin liittynyt myyjän postituslistalle ja kengät tulivat alennusmyyntiin. Kohtuuhintaisia ja niillä kävelee vähintään muutaman kesän. Tulisi vaan pian ballerinakeli...