tiistai 15. helmikuuta 2011

arjen pieniä hauskutuksia


Lainasin kirjastosta Sokerisiskot jota luin viikonloppuna. Minulla on monta erilaista kirjanmerkkiä joista nappaan yleensä sen lähimpänä olevan. Tällä kertaa se oli kirjakerhon ruusun mallinen kirjanmerkki. Hauskaksi se muuttui kun huomasin että sehän sopii kansikuvaan kuin olisi tarkoitettu tähän kirjaan.

Viikonloppuna oli myös pizzapäivä. Uusin ihan sattumalta syntynyt lempireseptini on seuraavanlainen:

pizzapohja
Rainbown Smoky salsaa
boileria 
(meillä yleensä jää rintaleikkeistä sen verran yli
että voi tehdä pizzaa tai kanakeittoa)
punasipulia
ananasta
juustoraastetta

Tuo savunmakuinen salsakastike antaa kivan erilaisen maun pizzaan ja siitä tulee hieman mieleen Rosson BBQ Chiken pizza. Joskus pizzat ovat tyyliin kaikkea mitä kaapista löytyy, mutta olen kyllä huomannut, että parasta jälkeä tulee kun malttaa pysyä vain muutamassa täytteessä.



2 kommenttia:

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Tuli tuosta salsasta mieleen Siipan lempiruokia on nachovuoka, epäterveellisyydestä johtuen sitä tarjoillaan harvoin...

Ensin paketilllinen jauhelihaa paistetaan, maustetaan tacomausteella, lisätään tacokastiketta, annetaan hautua miedolla lämmöllä 10 min.

Seos kaadetaan vuokaan tortillasipsien päälle. Päälle mozarellaraastetta. Uniin 200 c kunnes juusto on sulanut ja hieman ruskistunut.

Terveellisyyttä voi lisätä tarjoamalla tuoretta salsaa

http://www.maku.fi/resepti/tomaattisalsa

SariKinn kirjoitti...

Tuota pitääkin kokeilla :) Kuulostaa hieman saman tyyliseltä mitä siskoni (himokokkaaja) on joskus tehnyt, siinä vain on sieniä jauhelihan kanssa. Tuo kuulostaa oikeastaan oikein hyvältä pakkaspäivän ruualta :))