perjantai 25. helmikuuta 2011

kirpparikori

Kävin eilen uudella kirpputorilla Oulussa samalla kun vein auton huoltoon. Heti ensimmäisenä tarttui kori matkaan, niistä vain ei jotenkin osaa pitää näppejään erossa. Tämä oli kyllä niin edullinen, että jopa minun nollabudjetilla uskalsi ostaa. Jäi sinne vielä mm. kauniit punaiset korkokengät juuri oikeaa kokoa sekä esimerkiksi lahjaksi sopiva lasisetti kauniissa paketissa. Mutta aina ei voi saada kaikkea... harmi ;)

Kori löysi heti paikkansa olohuoneen lasipöydän alla. Olin joskus jo suunnitellut jotain vastaavaa, vaikkakin kyllä reilusti suurempaa. Pöydälle kun aina kertyy vähintään muutama lehti ja kaukosäädin vaikka minkä tekisi niin kokeilen auttaisiko tuo pitämään pöydän tyhjempänä. Saa nähdä kauanko parempi puoliskoni jaksaa niitä sieltä kyykkiä. Tuo on muuten hassua, kerran jossain messuilla tituleerasin miestäni paremmaksi puoliskoksi ja myyjärouva rupesi heti mesuamaan että sinähän se olet, nainen on aina suhteen parempi puolisko. Onko? Ja miksi? Minusta on mukava ajatella, että toinen on se minun hyvä puoleni tai se joka tuo suhteessa hyvän esiin. Ja toivon, että hän taas vastaavasti ajattelee minun olevan se parempi puolisko :) Eikös sitä kuulu ajatella toistakin eikä vain omaa napaa.




Tuota koria kuvatessa mukaan tuli tietenkin myös kivituikkukokoelmani. Pidän niistä kovasti koska niitä saa vaikka missä värissä. Väriä sitä olla pitää. Ja kuitenkin ne kaikki sopivat kauniisti yhteen. Olenkin päättänyt etten ostele sekalaisia tuikkulyhtyjä vaikka olisivatkin yksinään kauniita, kun eivät yleensä keskenään kuitenkaan sovi. Näitä voi lisätä määrättömästi ja kivalta näyttää. Tuossa lasipöydällä ovat myös siksi edukseen, että lasi tuplaa tuikut ja hämärässä ne ikäänkuin leijuvat.




Uudessa Suomelassa muuten esiteltiin Match tuikkulyhty jossa on mielestän jotain samaa kuin Kivi tuikuissa. Idea helposta sytytyksestä on loistava mutta ei tuosta vielä ole kilpailijaksi Kiville minun sydämessäni. Johtuisiko sitten suppeasta värivalikoimasta ;)

P.S. Jälleen blogipolkujen johdattamana satuin Vihreän talon väen sivulle jossa on arvonta. Osallistukaa muutkin, kauniita yrttiruukkuja olisi tarjolla :)

Ei kommentteja: