torstai 26. helmikuuta 2009

kevättä ilmassa

Kyllä nämä aurinkoiset päivät ovat ihania. Enpä olisi muutama vuosi sitten uskonut sanovani näin keväällä koska yleensä olen ärtynyt ja kärttyinen keväällä kun aurinko alkaa paistaa kirkkaasti hangelle. Sitten taas kun valoon on tottunut niin on helpottanut.

Kävin viime viikolla purkamassa huoliani ihanan ymmärtäväisen työterveyshoitajan luona ja eilen uudelleen kertomassa mitä kuuluu. Nyt menee jo paremmin. Varmaan se, että sai jollekin kertoa ja hän oli siinä vain kuuntelemassa minua, helpotti. Myös se, että otin asian töissä puheeksi ja minulle katsottiin uusia vastuullisempia hommia, auttoi asiaa. Toki ei tämä varmaankaan ihan näin yksinkertaista ole mutta eiköhän se tästä.



Koska bloggailu on ollut vähän vaisua niin päätin tarttua itseäni niskasta ja laittaa yhden sisustuskuvan joka viikko. Tähän inspiraation antoi Maria joka oli laittanut blogiinsa ihania kuvia porstuastaan. Minäkin tahtoisin tuollaisen lasikuistin jossa voisi juoda aamukahvit. Tämän viikon kuva on uudesta asukkaastamme - kurre tuli taloon. Täytyy myöntää että tuo takkasetti oli hieman kalliimpi kuin kaupan hyllystä vakiotavarana löytyvät, mutta tämä nyt taitaa olla niitä hankintoja että kun se kerran on hankittu niin sillä pärjää lopun ikänsä. Ja kun muru näki tuon oravan niin asia oli sillä selvä ;)

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Kiva kurre siinä vahtii talon asukkaita. Ensinnäkin hatun nosto sinulle, kun olet uskaltanut ääneen sanoa tuon ettei se ala, jolla työskentelet ole sinua varten ja ettei kiinnosta. Mä olen samassa jamassa. Ei kiinosta sitte pätkääkään, mutta tehtävä on, niin kauan kun tiedän mikä minusta tulee isona.
Kiva blogi sinulla täällä. Tulen paremmalla ajalla lukemaan lisää.
Aurinkoa päiviisi
Sanna