keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

sininen keittiö - minulla

Aikaisemmin sininen ei ollut ollenkaan minun värini. Pikemminkin siskoni pitää sinisestä. Mutta niin vain huomasin pari vuotta sitten kun remontoimme keittiötä, että siitä on tulossa sininen. Kaikki lähti tuosta tapetista johon molemmat tykästyimme rautakaupassa. Kun vielä löysin nuo siniset laatat, jotka eivät tuoneet mieleeni kylppärin laattoja, niin asia oli selvä. Ja jos tuohon joskus kyllästyy niin uudet laatat ja tapetti ja keittiö on täysin uusi. Pidän kaapeista sillä ne sopivat vanhaan taloon olematta kuitenkaan vanhanaikaiset.

Sain mielestäni hyvin sopimaan kaiken tarvittavan tuonne vaikka kokoa keittiöllä on vain 2,8 x 3,6 metriä, josta vielä vanha hormi lohkaisee ison osan yhdestä nurkasta. Vanhassa talossa ikkunat ovat niin matalalla, että sen edessä olisi joutunut käyttämään madallettua tasoa, joten päätin unohtaa moisen. Ikean baaripöytä on osoittautunut ihanaksi ratkaisuksi. Sen ääressä voi juoda seisten kahvikupposen ja se on myös hyvänä aputasona ruokaa laittaessa tai kun nostelee voileipätarvikkeita jääkaapista. Kaikenkaikkiaan pidän edelleen keittiöstä ja en muuttaisi siellä mitään. Tämä on juuri sopiva tänne.

Soilella oli taannoin blogissaan keittiökilpailu lukijoiden keittiöistä. Olin yllättynyt - ja toisaalta en - siitä miten mustavalkoisia ja värittömiä keittiöitä ihmisillä on. Niihin on kyllä helppo sitten lisätä tunnelmaa väreillä ja somisteilla vuodenaikojen mukaan. Mutta ei tuo oma sininen värini rajoita mielestäni sisustusta sekään. Keittiöpyyhkeeni on välillä reippaan punainen (kuten tehosekoittimenikin), välillä ruskea ja kesällä vihreä.

Minkä värisiä keittiöitä teillä on?

1 kommentti:

SariKinn kirjoitti...

onko kellään neuvoa miten nuo kuvat saisi näkymään isompana? siis samanlevyisenä kuin teksti