keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

pihan perällä

Eilen tuli pyörittyä pihalla kun kummipoikani kävi kylässä. Laskimme mäkeä ja kannoimme halkoja liiteriltä. Minusta on mukavinta puuhata lasten kanssa ihan oikeita hommia ja antaa heidän osallistua. Kolmevuotias osaa jo kaikenlaista kunhan hänen antaa tehdä itselleen sopivaan tahtiin. Ja mikäs kiire meillä on tässä valmiissa maailmassa.

Olen kaivellut esille myös vanhan potkukelkan joka löytyi piharakennuksen vintiltä kun sitä alettiin purkamaan. Kun enimmät ruosteet sai irti jalaksista niin se toimii loistavasti. Kesällä ajattelin korjata rikkinäisen puolan istuimesta ja maalata koko komeuden vaaleansiniseksi. Toistaiseksi ei ole sellaisia lämpimiä tiloja missä tuollaista projektia voisi viritellä, joten odotan suosiolla sellaisia kelejä että maali kuivuu.


Liiterillä tuli sitten kuvailtua myös halkopinoa ja vanhoja seipäitä. Vihreä ovi on piharakennuksesta talteen otettu, en oikein ole vielä keksinyt uutta käyttöä, mutta tuo vanha väri on kerrassaan ihana. Pitäisi oikeastaa käydä vanhan ajan maalikartan kanssa katsomassa löytyisikö tuota sävyä.



Ei kommentteja: