perjantai 22. heinäkuuta 2011

vaatteet - aatteet...

Vaatteet ei ole mun aatteet vaan tulevat mukana. Välillä sattuu mieluisampia, välillä ei. Valitettavasti henkkamaukalta tilatessa tahtoo listaan tulla vain mukavia vaarinpaitoja tms. ja kun töihin pitäisi olla jotain asiallista päälle, niin saa tyytyä aika suppeaan valikoimaan. Näin lämpimillä keleillä olen todennut esimerkiksi teepaitavarastoni olemattomaksi...
Olen viime aikoina sisutuksen lisäksi katsellut muotiblogeja ja linkitinkin itselleni pari mukavaa, Char ja Victoria pukeutuvat minusta kauniisti, joten voisi vähän yrittää ottaa oppia. Hyvän vaatevaraston ei tarvitse välttämättä olla iso kun perusasiat ovat kunnossa. Yritänkin ryhdistäytyä ja panostaa muutamaan kestävään ja ajattomaan juttuun. Vielä kun oppisi asusteiden käytön niin pärjäisi varmasti pitkälle. Mutta jospa näistä uusista blogeista tarttuisi jotain vinkkejä.

Meillä on makuuhuoneen vieressä vaatehuone jota yritän siivota sateisina päivinä. Lisäksi meillä on Ikean Markor tv-kaappi vaatekaappina makuuhuoneen puolella. Ostin sen aikanaan kun se oli poistumassa mallistosta ja hyvä niin, olen ollut todella tyytyväinen ostokseeni vaikkei sille heti tilaa ollutkaan. Ostin lisäksi kaksi Antonius koritelinettä kaappiin. Aluksi ajatuksena oli, että kaapissa pidetään arkivaatteita ja sellaisia puolipitoisia joita ei tarvitse vielä pestä muttei viitsi viedä vaatehuoneeseen puhtaiden sekaan. Arki on kuitenkin osoittanut ajatuksen toimimattomuuden. Mies käyttää kaappia työvaatteiden säilytykseen ja muuten vaattemme ovat valitettavasti alakerrassa toisen sohvan nojalla... Päätin siis ulkoistaa miehen vaatehuoneesta kaappiin, vaatteet siis :) Tiukkaa teki sekin vaikka kaappi tilava onkin laatikoineen. Kyse siis tälläisesta kaapista koreilla varustettuna. Kuva täältä.

Nyt minulla olisi siis koko vaatehuone itselleni :) Jos saan se ojennukseen niin laitan sitten juttua siitä. Joku kuva on joskus tainnut ollakin ainakin koreista. Olisi minulla ollut jo muutakin blogattavaa pihalta, mutta kotikone otti ja hajosi. Onneksi ehdin ostaa ulkoisen kovalevyn ja siirtää valokuvat sinne kun kone rupesi oireilemaan. Sekin oli viimehetken juttu, luulin jo koneen tiltanneen kun edellisellä viikolla oli ollut puhetta ulkoisesta kovosta. Mutta onneksi se vielä vähän virkosi jotta sain kuvat talteen ja selvisin siitä säikähdyksellä.

Ei kommentteja: