lauantai 22. marraskuuta 2008

hui kauhistus

Nyt se on sitten tehty :) Aloitettu ensimmäinen oma blogi.


Tai oikeastaan toinen jos rehellisiä ollaan, mutta ensimmäinen kaatui heti alkuunsa omaan rajoittuneisuuteensa. Hurahdin skräppäykseen ja hienojen blogien esimerkkiä seuraten halusin aloittaa oman. Mutta koska se oli vain askartelublogi ja askartelu on aika satunnaista, niin eipä syntynyt juuri uutta.


Nyt olen laajentanut blogiseurantaani monelle kantille (askartelua, sisustusta, elämää...) ja niiden innoittamana haluan itsekin kirjata ja jakaa pienet iloni (ja miksei joskus vastoinkäymisiäkin) muiden kanssa. Ja ehkä tämä saa minut käyttämään kameraani ahkerammin. Sillä onhan kuvaton blogi hieman tylsää luettavaa.


Ja näin kanssa bloggaajana tuntuu hauskemmalta kommentoida muiden blogeja, saavat kommentoijalle vähän taustaa muutakin kuin pienet kysymykset tai kommentit.







Kuvissa pieniä iloja joita on tullut kuvattua: perhonen vielä myöhään syksyllä ja värikkäät kynttilälyhdyt jotka löysin rautakaupasta edullisesti piristämään talven tuloa. Pidän kaikesta värikkäästä ja nuo ovat kuin tehty siihen. On toki muutama ilo jäänyt kuvaamattakin (mm. kaunis ruskakoivu syksyllä) mutta ehkä tämä blogi potkii eteenpäin...

Ei kommentteja: